فهرست بستن

مدارک لازم جهت ویزای توریستی کانادا


  • اصل پاسپورت‌های جدید و قدیم (۱۰ سال اخیر) (امضا شده)
  • یک قطعه عکس ۴٫۵ * ۳٫۵
  • ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی
  • ترجمه رسمی سند ازدواج
  • تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی
  • نامه تمکن مالی + پرینت حساب بانک به زبان انگلیسی که نشان‌دهنده گردش درآمد ماهانه بالا باشد. (به همراه مهر لاتین بانک)
  • ترجمه رسمی سند ملکی
  • مدارک شغلی + ترجمه رسمی : برای صاحبین مشاغل، جواز کسب، روزنامه رسمی، آگهی تغییرات شرکت و برای کارمندان، نامه اشتغال به کار (ذکر تاریخ اشتغال به کار، سمت و حقوق دریافتی ماهیانه الزامی می‌باشد) + فیش حقوقی ۳ ماه آخر و برای بازنشستگان، ارائه حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی الزامی می‌باشد.
  • رزرو بلیط و رزرو هتل و یا دعوتنامه به همراه مدارک اقامتی دعوت‌کننده (اسکن PR یا پاسپورت+مدارک مالی) و مدارک اثبات خویشاوندی با شخص دعوت‌کننده

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *