فهرست بستن

ویزای کار

شرایط دریافت ویزای کاری

همواره افراد زیادی هستند در سراسر دنیا که قصد مهاجرت داشته باشند، عده ای برای تحصیل یا زندگی بهتر و عده ای هم برای کار به خارج از کشور خود سفر می کنند تا در شرایطی که مدنظرشان است بتوانند زندگی کنند. در بین ایرانیان هم این روزها مهاجرت به منظور کار یکی از اهدافی است که به دنبال آن هستند و سوالی که در این بین برای آن ها پیش می آید این است که شرایطی که برای اخذ ویزای کاری مورد نیاز است چیست! از همین رو در این مطلب می خواهیم نحوه اخذ ویزای کاری در کشورهای مختلف را خدمتتان شرح دهیم؛ در ادامه همراه ما باشید.

شرایط دریافت ویزای کاری

همانطور که گفتیم مهاجرت این روزها از دغدغه های نیروی جوان کشور است و کشورهایی مثل استرالیا، کانادا، آلمان و برخی دیگر از کشورهای اروپایی از اولویت های افراد برای مهاجرت است.

  • در ابتدای کار شما برای این که بتوانید در اروپا یا دیگر کشورهای جهان کار پیدا کنید باید از طرف شرکتی معتبر پیشنهاد شغلی داشته باشید واین آگهی به مدت ۳ ماه باید در آن کشور درج شود و اگر شخصی مناسب برای آن شغل پیدا نشد از افراد خارجی دعوت می شود تا به منظور کار در آن پست شغلی به آن کشور مهاجرت بنماید. که البته ممکن است کمی عجیب و غیر قابل امکان به نظر بیاید.
  • راه دیگری که شما را سریعتر به اخذ ویزای کار نزدیک می کند، روشی است که فرصت شش ماهه ای را به شما اعطا می کند که جهت جستجوی کار در کشور مورد نظر وارد این کشور شوید.
  • سلامتی جسمانی و روحی نیز از پارامترهای دیگری هستند که برای این امر لازم و ضروری می باشد. همچنین تاییدیه عدم سوء پیشینه از همه کشورهایی که شخص بعد از ۱۶ سالگی حداقل ۱۲ ماه آن جا زندگی کرده در طی ده سال اخیر لازم می باشد.

آنچه لازم است بدانید این است که ویزای کاری برای متقاضیان اجازه اقامت موقت را می دهند و با داشتن آن نمی توانید به طور دائم در کشور مورد نظرتان اقامت داشته باشید.